Antalya İl Başkanlığı

1. Olağan Büyük Kongremiz Yapıldı. 1. Olağan Büyük Kongremiz Yapıldı.

03 Oca 2021

GENEL BAŞKANIMIZ SN.ALİ BABACAN:

‘Bu ülkenin devası olmak boynumuzun borcudur‘

Demokrasi ve Atılım Partisi 1. Olağan Büyük Kongresi toplandı. Kongrede konuşma yapan Genel Başkanımız Ali Babacan, “DEVA Partisi toplumun herhangi bir kesimini mağlup etmek için değil, tüm Türkiye’nin kazanması için burada” dedi. Babacan, kız kardeşinin başörtüsü nedeniyle okuldan uzaklaştırıldığını hatırlattıktan sonra “Biz ezilmenin ne olduğunu iyi biliyoruz. Bunu iyi bilenler başkasını ezmez.” ifadelerini kullandı.

Kuruluşuyla Türkiye’de toplumun her kesiminin ilgisini toplayan Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA Partisi) 1. Olağan Büyük Kongresi Ankara Atatürk Spor Salonu’nda toplandı.

Saat 10.00’da başlayan coşkulu kongrede “Türkiye’nin umudu Ali Babacan” sloganlarıyla karşılanan Babacan, “Biz hep beraber bu ülkenin umuduyuz” dedi.

Deva Partisi Antalya olarak yoğun bir katılım gerçekleştirdik. İl ve ilçe teşkilatları olarak katıldığımız kongremizde coşku çok yüksekti. İl başkanımız Av. Süleyman Akıncı: Büyük kongremizi yapmanın heyecanını ve mutluluğun yaşıyorum. Deva Partisi olarak Türkiye'ye umut olmaya hazırız dedi.



  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##DEVAPARTISI #ALIBABACAN #DEVAANTALYA

SONRAKİ HABER

Kepez'in DEVA'sı Hazır.

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

03 Oca 2021