Antalya İl Başkanlığı

Muratpaşa'nın DEVA'sı Hazır Muratpaşa'nın DEVA'sı Hazır

15 Eyl 2021

Muratpaşa'nın DEVA'sı Hazır

Genel Başkan yardımcımız Sn. Mustafa Uçak'ın katılımıyla Muratpaşa 1. olağan ilçe kongremizi gerçekleştirdik. Antalya Deva Partisi olarak 7. kongremizi gerçekleştirdik.

1

Kongrede konuşma yapan Muratpaşa İlçe Başkanımız Hüseyin Kemal Dal: “18 Ocak 2021’de yetki belgemizi alarak çalışmalara başladık. Teşkilatımızı oluştururken ekibimize dahil olan her bir üyemiz, kendi öz motivasyonuyla başvuru yaptı. Ehliyet, liyakat ve yetenek çemberinden geçerek bugünlere bileklerinin hakkıyla geldi” dedi. Partide kadınlara ve gençlere verilen değeri anlatan Dal, yönetim kurulu kadrolarının en az yüzde 25’inin gençlerden oluştuğuna dikkat çekerek, “Bizler gençlerimizi süslü vaatlerle uzak bir gelecekte emaneti olanlar olarak değil tamda bugün söyleyecek sözü olanlar olarak değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

İlçenin sorunlarına da dikkat çeken Dal, “513 bin kişilik nüfusu, 357 bin kişilik seçmen sayısı, 1066 sandığı ve 55 mahallesiyle Türkiye'nin 41 ilinden büyük ilçemiz her anlamda hizmetin en iyisini hak etmekte” diyerek sosyo-ekonomik sıkıntı ve problemlerin yanı sıra yapısal sorunların kent içi ticari ve iktisadi hayatı baltalamakta olduğunu söyledi. İlçe halkı ve esnafının turizmden hak ettiği payı alamadığını kaydeden Dal, “Her şey dahil konaklama nedeniyle turistlerin kahir ekseriyetinin kent merkezinden transit geçmesi hem yerel esnafımız hem de yatırımcılarımıza adeta varlık içinde yokluk yaşamakta” açıklamasında bulundu. Dal, ilçedeki trafik yoğunluğuna, depreme dayanıksız eski binalara, Kırcami planı sorununa, kapalı pazar yeri eksikliğine ve internet sorununa da dikkat çekerek kendilerinin yapacakları çalışmaları anlattı.

“DEVA Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı olarak bizlere pembe tablo çizenlere karşı her zaman ayakları yere basan reel verilere dayanan tarafsız tespit ve yorumlarımızla işimizi yapmaya devam edeceğiz” diyen Dal, “Bugün genel başkanımız nasıl milletimizin dimağında işini yapan, dürüst ve ehil bir kişi olarak biliniyorsa onun teşkilatı olarak kendimize yakışanı yapacağız. Umutsuz ve çözümsüz değiliz. Dersine çalışmış ve bir gün nasip olursa göreve geldiğinde nereden başlayacağını bilen bir teşkilat olarak milletimizin eteğinde ehliyet bekler gönlüne hitap eder haldeyiz. Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda ehliyet, yetenek ve liyakat çerçevesinde kurduğumuz kadrolarımızla dertlere deva olmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.

  • İLGİLİ ETİKET:
  • ##DEVAPARTISI #DEVAPARTISIMURATPAŞA #ALIBABACAN

SONRAKİ HABER

Antalya DEVA Kadınları Buluştu

Sık Sorulan Sorulara Cevaplar

15 Eyl 2021